Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 3 din 19 Februarie 2020

Mario ii spune lui Amza ca este posibil ca Maria sa ascunda ceva si cand o sa afle o sa fie vai pielea lui. Si pentru ca are incredere in el acesta decide sa o urmareasca pe Maria si nu mare-i surprinderea cand o vede intalnindu-se pe un pod cu fostul ei iubit caruia ii sare in brate iar Amza este prezent la intreaga scena, Lili ii spune lui Robert ca il credea mai barbat facand referire la situatia dintre el Andrei si Ioana negasind inca un raspuns clar in toata povestea, dar o asigura sa stea linistita caci ce urmeaza o sa socheze pe toti. Maria spune ca, ce te iubeste poate sa-ti faca si mult rau remintindu-si cum fostul ei prieten o inchidea in casa si in bataie de joc ii arunca flori cerand sa fie dusa acasa. Robert se prezinta in fata familiei cu o hartie pe care ar fi falsificat-o in care scria ca el este tatal copilului Ioanei insa nu este crezut, secretele Mariei ies incet la iveala iar Amza devine suspicios in privinta acesteia, regretand faptul ca s-a indragostit de o femeie pe care nu a cunoscut-o prea bine iar situatia ce urmeaza are sa-i ofere doua sanse de decizii care trebuiesc luate pe loc. Brandusa are o veste pentru familia ei in timp ce Robert se bucura ca Ioana se v-a reintoarce la el odata cu rezultatul testului de paternitate desi stie ca nu el este tatal copilului Ioanei continua sa joace teatru doar pentru a-si vedea rivalul in dragoste ruinat, Ioana fiind femeia pentru care el a riscat totul.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 3

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 19 Februarie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 3 in fiecare miercuri si joi 19 Februarie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.

error: Content is protected !!