Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 10 din 18 Martie 2020

Strategia pusa la cale de Victor da primele roade dupa ce a avut consultatii cu omul sau de baza Sorin, caruia ii spune cat de mult si-a dorit sa devina cel mai bun regizor si pare sa o faca foarte bine jucandu-se cu viata Mariei, dandu-i sperante pe care le foloseste in mod intentionat in scopul sau prima este strans legata de relatia lor iar a doua este de fapt inca un santaj emotional bine pus la cale, vestea pe care alege sa o ofere pe tava femeii pentru care a facut o obsesie este ca-i v-a oferi divortul dar pentru asta are nevoie de indeplinirea unei mici cereri. Stefan are dreptate in privinta Mariei si considera ca aceasta ar putea aduce probleme atat fiului sau Amza dar si intregii familii, asa ca o roaga pe sotia sa Eva sa fie putin mai atenta in privinta ei. Diva primeste de la Mario o parere in privinta copilului pe care ea si-l doreste de la Irina care este convinsa la randul ei ca Bobi nu o v-a parasi pe Diva niciodata iar Lili il primeste pe Victor in camera ei unde are de gand sa-i ofere momente numai cum ea stie, Irina pleaca din casa Divei iar Maria este din nou de negasit de nimeni.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 10

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 18 Martie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 10 in fiecare miercuri si joi 18 Martie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.Varianta 3.

error: Content is protected !!