Sacrificiul Episodul 3 din 18 Septembrie 2019

Stefan cel care umbla se pare cu mai multe partenere in acelasi timp scapa de acuzare datorita fratelui sau care are o functie importanta, si care ii promite ca-l va scoate de la problema in care se afla dar conditionat de faptul ca este pentru ultima data cand ii face acest favor, reintors acasa Andrei ii reproseaza ca ar fi fost cautat de Ioana pe care a si cunoscut-o dar este si surprins ca a fost eliberat.

In familia Zamfir pare sa aiba loc pregatiri intense pentru a o cuceri pe Diva care se pare ca i-ar fi cazut pe plac lui Leo si care se si pregateste in acest sens daruindu-i un buchet de flori imens insa aceasta il refuza si mai tarziu primesc o veste trista care schimba actiunea serialului. Insa Andrei pare sa fie indragostit de Ioana cea pe care a platit-o pentru a o cunoaste in alte imprejurari decat cele normale. Incet toate cele trei familii isi vor vedea cu adevarat scopurile si faptul ca unele intamplari le vor include fara voia lor intr-un cerc restrans de evenimente care-i vor uni dar si desparte in situatii care atat parintii cat si copii lor le vor crea, chiar daca acest lucru va insemna acceptul oricarei situatii de sacrificiu.

Sacrificiul Episodul 3 HD

Sacrificiul este continuarea celei mai urmarite telenovele pentru fanii acestui segment de seriale, prezentand intr-un mod unic si plin de povesti impresionante cu actori de mare nivel o serie larga de intamplari din viata cotidiana si care are la baza o poveste reala cu mici adaugari prin viu grai ale oamenilor care au trait si au vazut cu ochii lor povestea a trei familii, fiecare diferita de cealalta care au de infruntat destine aproape identice.

Secrete tinute bine ascunse ies la iveala si odata cu ele personajele renasc trezindu-se cu o noua viata, povesti ale caror raspunsuri se vor regasi la comun, o distributie de exceptie pe care deja o stim dar la care se alatura si noi personaje printre care reamintim: Relu este interpretat de Marian Ralea cel care a fost apreciat si in Fructul Oprit alaturi de Maia Morgenstern in rolul Evei, Laviniu, Veorica, Elena, Grig, Lili (Michaela Prosan), Amza (Vlad Gherman), Iris (Cristina Ciobanasu), Irina, Katia, Bobi, Narcisa, Mama Gela, Iulia, Romulus Octavian, Antonio, Alin, Mario (Dorian Popa), Brandusa, Ioana, Andrei, Robert si Stefania, alaturi de alte patru personaje care vor aparea in unele secvente ale telenovelei.

Sacrificiul 18 septembrie 2019

Premiera celui mai asteptat serial drama, are loc incepand din luna septembrie iar telespectatorii se vor putea bucura de cate doua episoade pe saptamana in zilele de miercuri si joi seara dupa orele 20, multe alte detalii despre ce urmeaza sa vizionam in cadrul acestuia vor putea fi vizionate cu debutul acestuia pentru ca se anunta a fi o poveste captivanta si plina de emotie, suspans presarata cu actiune si intamplari care fac legatura in mod direct cu viata reala, astfel ca vom fi de-a dreptul surprinsi de unele intamplari ce vor avea loc.

Avand la baza acelasi producator ca si in cazul Fructului oprit, noul serial Sacrificiul isi propune sa fie cel mai urmarit avand in vedere distributia la care a luat parte toate personajele de top din sfera cinema si accentul care s-a pus in prelucrarea fiecarui cadru in parte. Oana Zavoranu a ales sa fie diva in persoana, o femeie invidiata si mai presus de toate, care tot timpul are parte de provocari peste care reuseste cumva sa treaca peste cu bine.

Daca si tie iti place sa urmaresti serialul Sacrificiul episodul 3 difuzata astazi 18 septembrie 2019, si care este imediat disponibil in format hd, atunci te asteptam in fiecare seara de miercuri si joi incepand cu ora 20.00 numai aici.

Varianta 1 / Server 1 HD.

error: Content is protected !!