Romanii au talent Sezonul 6 Episodul 2, momente speciale!

Iata ce ne aduce editia cu numarul 2 difuzata vineri 26 Februarie 2016, Romanii au talent si-a dovedit inca odata ca poate aduna milioane de oamenii in fata televizioarelor.

Vinerea trecuta am avut momente foarte bune de acrobatie ce i-au tinut pe cei prezenti in sala cu sufletul la gura in timpul reprezentatiilor, ELENA LUCIA BADUT a uimit juriul si publicul, pe toti cei prezenti datorita unei voci superbe pe care aceasta o are si asa a reusit sa treaca in etapa din semifinala!
RATS06EP02
Nu au lipsit nici momentele hazlii, un concurent a spus ca a lucrat 6 luni la un videoclip pe care l-a prezentat ca fiind al sau intro si care sa dovedit ca nu a avut succesul dorit. Acum nu i-a ramas decat sansa de a reveni si sezonul urmator insa poate nu e o idee buna sa repete momentul din prima editie.

Show a facut si un bucurestean care l-a facut pe juratul Florin sa rada in hohote minute bune, este evident ca iti trebuie si carisma pe langa talent, unii concurenti poate nu au talent sa cante sau sa faca un lucru anume insa poate ca fara voia lor au talentul de a provoca rasul si asta in unele cazuri fericite bineinteles duc la primirea celor trei sau chiar patru de DA.

Urmareste in avans: ROMANII AU TALENT EDITIA 2 DIN 26 FEBRUARIE 2016 ONLINE

error: Content is protected !!