Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 7, Dubla doi 22 Martie 2024

Facem cunostinta cu frumosul dar si oameni diferiti care au la purtator diferite premii pentru reusita lor, desi atunci cand se apasa butonul golden buzz pare ca-i trimitem pe concurenti pe taramul miracolelor este de fapt viata si trumful spiritul omului, Cristian este omul care a reusit sa renasca prin sport si are o poveste emotionanta insa talentul sau a facut istorie astazi.

Un exercitiu dureros care pentru el a fost leac si in acelasi timp si vindecare, viata este un miracol in adevaratul ei sens si este un alt moment in care nu ai cum sa dai deoparte povestea pentru ca ea in sine te face sa intelegi mai bine evolutia, iar ea impresioneaza prin dreptate, emotia puternica a lui Bobonete a fost transpusa in apasarea acelui buton de aur.

Romanii au talent din 22 Martie 2024 Online

Se creaza ceva minunat din nimic, povestea vietii fiecarui concurent prezent pe scena ofera dovezi ca sunt capabili sa transforme totul si renaste cu tenacitate oriunde pe lume pentru ca avem nevoie de eroi pe care sa-i afisam tuturor si sa-i promovam la adevarata lor valoare, si de aceasta data butoanele aurii vor sari in aer si parca sunt prea putine la cat talent se prezinta.

Ne aflam in fata unei perioade perfecte, in care se deschid usile catre o interactiune cu totul noua, atat in randul juriului, cat si pe scena. Un test care se plaseaza undeva intre pericol si distractie semnaleaza prezenta celor mai talentati indivizi, iar emotia revine in prim-plan. Un lucru trebSuie sa fie clar: toti aspira sa performeze bine si sa avanseze, insa talentul trebuie sa fie forta care ii determina pe jurati sa apese butonul auriu, in Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 7 din 22 martie 2024, marele secret este sa treci prin toate starile si sa te bucuri de tot ce vezi si simti.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!