Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 10 din 12 Aprilie 2024

Este seara cea mai promitatoare de pana acum, libertatea de a visa ca putem mai mult nu o poate lua nimeni iar de acest fapt ne-am putut convinge cu fiecare editie, fiecare concurent devine pe scena fix ceea ce urmeaza sa fie in sezonul fenomen fiecare facem parte din spectacolul sperantei, curajului dar si a creativitatii, aici orice se poate indeplini pentru cei care cred in puterea lor de a visa, cu fiecare om prezent aici descoperim ca exista o mare foame de vis si o ambitie creatoare.

Sub cupola scenei, a iubi, trai si visa se concretizeaza in fapte si reusite, aici vin cei de meserie visatori, alegerile pe care unii concurenti le fac in privinta melodiilor sunt adevarate reusite asta pentru ca de fiecare data conteaza foarte mult sa isi arate potentialul cand vine vorba de un anumit segment, si ce aceasta data scena va fi destul de incapatoare pentru toti.

Romanii au talent din 12 Aprilie 2024 Online

Simplitatea in voce si prezenta este apreciata de jurati care mereu sunt dispusi sa voteze pozitiv fiecare reprezentare, pentru Sara lucrurile au evoluat foarte mult inca de la varsta de patru ani aceasta si-a perfectionat talentul vocal si muzica a fost un dar si un mijloc de evadare din realitate, dorinta ei cea mai mare s-a implinit iar scena i-a apartinut total.

Ne aflam in fata unei perioade perfecte, in care se deschid usile catre o interactiune cu totul noua, atat in randul juriului, cat si pe scena. Un test care se plaseaza undeva intre pericol si distractie semnaleaza prezenta celor mai talentati indivizi, iar emotia revine in prim-plan. Un lucru trebuie sa fie clar: toti aspira sa performeze bine si sa avanseze insa talentul trebuie sa fie forta care ii determina pe jurati sa apese butonul auriu, in Romanii au talent Sezonul 14 Episodul 10 din 12 aprilie 2024, marele secret este sa treci prin toate starile si sa te bucuri de tot ce vezi si simti.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!