Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 12 din 15 Martie 2021

Daca se vrea schimbare trebuie sa vina din lucruri personale, si impreuna putem face o altfel de lume, cam astea sunt premizele de la care unii pornesc in aventura vietii lor catre o incercare de a lasa ceva in urma lor, si cei mai important este ca emisiunea aceasta este perfecta pentru astfel de oameni, dornici de afirmare si cu multe sperante. Unii au incercat multe meserii si chiar daca nu au acel factor de a impresiona, talentul o sa fie cel care o sa reuseasca sa faca totul in locul sau, pentru unii scena este viata lor si o descopera cu aceasta ocazie unica si fara sa realizeze se simt pe scena ca si cand fac asta dintotdeauna, emotiile sunt cele constructive si dorintele dincolo de orice imaginatie unii sunt universali si atat de mult transmit incat emotia ii cuprinde si pe jurati care intra in visul fiecarui concurent, si pentru ca totul sa fie bine prima reprezentare nu are cum sa nu fie pe ritmuri de muzica, caci asa unii se pot simti mai bine lasand deoparte emotiile dar si incercarile timide.

Emotia pozitiva aduce aminte de cele mai tari momente de pana acum din acest show, pasiunea se imbina perfect cu talentul in momentul in care visurile nu isi mai ofera continuitate, fiecare bucatica din momentele prezente pe scena este savurata si toata lumea tinde sa creada ca tot ce este comercial merge la aceasta emisiune insa adevarul este ca ofera oamenilor simplii sansa de a veni spre a-si indeplini unul din visuri, asta chiar daca in aparenta pare sa fie doar pentru un segment anume de public.

Romanii au talent 15 Martie 2021 Online

Realizari prin emotie care este cuprinsa de talent, vizite surprinzatoare ale unor concurenti pregatiti de a face cu adevarat spectacol sunt puse in evidenta de propriul talent, aplauzele sunt cele care ii determina sa continue.
Profesii diferite sunt cele care lovesc direct in pacea talentului si se instaureaza ramanand toti fara glas. De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 12 din 15 martie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!