Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 17 din 29 Mai 2020

Am descoperit talentul la el acasa iar acum lupta a inceput, printre cei mai buni concurenti telespectatorii isi pot vota favoritii pentru ca astazi se desfasoara marea finala unde doar unul este castigator si chiar de pe acum se asteapta sa avem o mare concurenta catre titlu pentru ca in acest sezon multi au venit foarte bine pregatiti si sunt deja multe numere care s-au calificat cu golden buzz in aceasta etapa fapt pentru care numarul zece devine astazi perfectiune pentru unii, concurenta este una dificila si nu poate fi intrecuta decat de sustinerea celor de acasa care au ultimul cuvant in acest joc ce poate fi denumit o sansa catre un alt nivel. Neasteptat de bun a fost inca de la primele auditii iar oamenii au venit de peste tot unii chiar au la activ cateva sezoane bune in care tot vin si isi incearca norocul, au fost si momente mai comice dar care nu au respectat in totalitate formatul drept pentru care au fost refuzate si invitate sa revina dupa o scurta perioada de pregatire pentru a uimi atunci, chiar si asa de fiecare data asteptarile sunt luate prin surprindere si fie ca suntem oameni mari sau mici tot ce conteaza este ce transmiti pe scena si experienta juratilor se poate vedea stiind inca din primele momente daca personajul aflat pe scena are sau nu talent.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense.

Romanii au talent 29 mai 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 17

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 17 din 29 mai 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.

error: Content is protected !!