Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 15 din 15 Mai 2020

Seara recompenselor se incheie iar auditiile vor pune punct preselectiilor cu reguli schimbate de vremea traita vom avea cea mai importanta seara, asta pentru ca din acest moment ne vor ramane numai doua editii pana la desemnarea castigatorului astfel ca saptamana viitoare defileaza mandra semifinala insa pana atunci astazi ramane seara impresiilor de pe urma, o seara care promite multe ca de fiecare data si atunci cand ne asteptam mai putin vom vedea si butonul auriu ultimul pe acest sezon, ramane ca batalia sa se dispute intre cei mai buni concurenti alesi care au facut impresie buna si care au fost calificati mai departe tot astazi vedem si persoanele alese care vor intra in confruntare directa cu cei care au reusit sa primeasca golden buzz-urile si de aceasta data conteaza foarte mult votul celor de acasa, pentru ca de fiecare data a schimbat radical clasamentul chiar in momente neasteptate, astfel ca ne bucuram de cele mai bune momente ramase alaturi de oameni dragi si un public pe masura.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense.

Romanii au talent 15 mai 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 15

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 15 din 15 mai 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.

error: Content is protected !!