Romanii au talent Sezonul 10 Ep 2 din 14 Februarie 2020

Adunati de peste tot din lume a-i nostri Romani se intorc calauziti de propria lor stea cautand perfectiunea momentului de nota 10, depasim limite si odata cu ele trecem peste orice granita impusa pentru ca odata adunati toti au decat o singura limba pe care o vorbesc in cor dar si separat, este limba talentului nativ si descoperit traind aceleasi sentimente separat si unii se bucura pe deplin de ce le ofera scena, reprezentatii de top au luat cu asalt butonul auriu iar prima editie a reusit chiar recordul de merit oferindu-se doua dintre cele zece puse la dispozitie, semn ca pe sezon ce trece oamenii au inteles fiecare cum trebuie sa vina, pregatiti dar si cu multa determinare. Atat de talentati sunt unii incat dau impresia ca nu sunt de pe planeta noastra si sigur de la acelasi nivel, asta este frumusetea emisiunii sa fie spectacol cat cuprinde cu multe surprize.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense pentru primii zece concurenti care se vor califica in semifinale.

Romanii au talent 14 Februarie 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii au loc auditiile, ulterior totul se muta catre etapele eliminatorii si de selectare a celor mai bune momente alaturi de cei patru jurati stand in fata tuturor filmarilor si sunand pe fiecare in parte pentru ale da vestea.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 2

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional. In acest timp cat auditiile au loc filmarile sunt atent efectuate prin toata tara iar semifinala si implicit finala este difuzata in direct, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 2 din 14 Februarie 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile pline de energie.

Varianta 1.

error: Content is protected !!