Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 16 din 22 Mai 2020

Se alege originalitatea, printre toate momentele alese astazi cei de acasa pot decide prin al lor vot cine merita sa i-a premiul pus in joc unde cel mai apreciat moment este rasplatit pe masura asta pentru ca vor mai fi difuzate doar doua editii si pentru ca s-a decis scurtarea etapelor de desemneare a castigatorilor sunt introduse noi premii ce au drept scop incurajarea oamenilor sa vina pe viitor la un astfel de show, atunci cand un om isi doreste cu adevarat sa faca ceva nu exista cuvantul nu pot, si ce s-a vazut pana acum este peste toate sezoanele unele ating limita perfectiunii si chiar o depasesc descoperim ca inca se poate inventa si la un nivel care nu poate fi explicat uimirea si senzationalul fac intreg publicul sa ramana in picioare. Diversiunea prezentata a fost surprizatoare intr-un cuvant se poate spune sublim, inca de la primele momente Mihai a fost fermecat care este greu de convins sa ofere votul sau, Florin nu poate spune prea multe pentru ca este depasit de emotie si de fiecare data a stiut cum sa gestioneze situatia insa au fost si dati in care printre lacrimi si-a oferit votul sau neputand sa isi exprime prin cuvinte ceea ce simtea in acele momente, Andi este tot timpul in cautare de noi bariere si nu este surprins atunci cand unul intra pe scena si ii demonstreaza ca totul este peste puterile umane.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense.

Romanii au talent 22 mai 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 16

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 16 din 22 mai 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.

error: Content is protected !!