Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 14 din 8 Mai 2020

Spectacolul prinde viata mai mult ca oricand, toata lumea se intreaba cum este la preselectii si daca oamenii care vin pe scena sunt la fel si in realitate iar raspunsul este unul cat de poate de da, fiecare om care lucreaza la acest proiect face ca totul sa iasa perfect iar atunci vin si intrebarile daca acest show este real sau are in spate la fiecare reprezentare cate un act de regie, frumusetea acestui show este ca juratii impreuna cu cei de pe scena i-au parte la momente fara sa vrea si acesta pare sa fie farmecul acestei emisiuni si de multe ori se intampla ca intreaga sala sa resimta pielea de gaina pe care Andra o are tot timpul cand momentele bune reusesc sa o impresioneze, povestea fiecarui concurenti ar putea sa fie film si nimic nu e intamplator in viata, oamenii acestia au muncit enorm de mult pentru a ajunge la o performanta reala si fiecare dintre ei isi merita locul oferit odata cu voturile primite, uimit de nivelul care l-a izbit direct de puterea talentului Mihai este depasit pe alocuri de ce poate vedea pe scena iar intr-o zi este de acord ca scena o sa cedeze odata cu recordul atins.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense.

Romanii au talent 8 mai 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 14

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 14 din 8 mai 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.

error: Content is protected !!