Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 13 din 1 Mai 2020

Cea mai buna scena pentru toti care au ceva de spus este cu siguranta cea a Romaniilor au talent, fiecare jurizare a fost pe masura si fie ca aceasta regasire sa faca din fiecare oamenii care si-au gasit menirea, telul totul tine de alegerea lor despre ce vor sa faca in viata apreciere pentru ceea ce fac continua sa apara, cam toata omenirea isi doreste ca la un momentdat sa isi gaseasca o preocupare care sa treaca dincolo de hobby si sa fie ca o aparitie speciala, disciplinati, puternici si spectaculosi asa vor fi noii concurenti si daca sunt talentati vor face spectacol pana la urma despre asta este vorba in emisiune oamenii care nu au avut sansa sa vina sau nu au avut curaj sau ocazia ori sansa de a-si schimba soarta pe baza talentului lor.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense.

Romanii au talent 1 mai 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 13

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 13 din 1 mai 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.

error: Content is protected !!