Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 4 din 15 Februarie 2021

Ziua auditiilor din acest show pentru unii este o sarbatoare pe care o asteapta si se pregateste intens, vrand sa nu lase nimic la voia intamplarii. Lovitura pe care Andi a primit-o cu putin timp inainte de auditii a fost o durere pentru el, acesta a si spus imediat ce si-a revenit ca este unul din lucrurile cele mai cumplice ce i se pot intampla unui om sa nu poata participa la un eveniment pe care il asteapta o tara intreaga dar si el insusi.

Sarbatoarea pe care o asteptam in fiecare an si-a mai castigat ceva din public iar acum, chiar daca intampinam o perioada dificila pentru vremurile noastre am avut oameni si mai decisi sa demonstreze ca au talent si in acelasi timp sa aduca deva diferit de ce am putut vedea pana acum, minunea tehici i-a cuprins pe toti juratii iar Andi a putut sa revina dupa ceva vreme alaturi de colegii sai, care erau tristi la auzul vestii despre el.

Romanii au talent 15 Februarie 2021 Online

Intram decisi pe scena si imaginea pe care o vedem este placuta iar faptul ca vedem juratii ca se ridica in picioare nu este deloc intamplator, inseamna ca unii reusesc sa-i starneasca emotiile aparent ascunse in sine.
De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca, vrand sa obtina aprecierea juriului si implicit o calificare catre etapele de preselectie pentru marea finala.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 4 din 15 februarie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!