Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 15 din 26 Martie 2021

Emotia si sustinerea spune totul, veniti cu moralul ridicat fiecare contribuie la un succes real pe scena, visul fiecaruia se poate indeplini iar juratii au asteptari mari de la fiecare, cum aceasta seara este dedicata doar suprizelor vom avea inca de la primele intrari cateva semne clare cum o sa fie cu adevarat un show energic.

In culise baietii vor incerca sa imite ceea ce unii concurent fac pe scena si se lasa cu mici accidentari, in acelasi timp o mica gafa facuta de Andra supara un concurent, gresirea butoanelor o determina pe aceasta sa ofere un buton auriu si ulterior anulat suparand astfel interpretul de pe scena care ramane uimit ca nu este senzational.

Romanii au talent 26 Martie 2021 Online

Energia este transmisa si dincolo de ecrane, convinsi ca exista sanse pentru fiecare iar momentul lor de afirmare este acum, vom avea zeci de concurenti adunati de peste tot si spera ca prin talentul sau sa le fie recunoscut oficial prestatia prin primirea unei recompense sub forma de accept pentru etapa urmatoare.
De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 15 din 26 martie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!