Romanii au talent Sezonul 10 Ep. 11 din 17 Aprilie 2020

Unii dintre concurenti au reusit sa transmita energie si stare buna lui Mihai ceea ce nimeni nu a reusit niciodata sa faca acest lucru, si un zece de asemenea dimensiune nu a fost vazut pana acum este momentul in care o liniste se aterne in sufletul juriului iar totul devine atat de sublim incat este fantastic cu energia cu care vin unii pe scena, si oricat ar incerca sa lungeasca momentele unora chiar li se par a fi prea scurte. In aceasta seara inca o serie de oamenii talentati vor urca pe scena si vor arata tot ceea ce ai au pastrat ani la rand pentru a avea momentul lor in care sa vina in acest show pentru a demonstra tuturor faptul ca ei chiar au ceva diferit de oamenii normal dintr-o societate deja plina de talentati.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense pentru primii zece concurenti care se vor califica in semifinale.

Romanii au talent 17 Aprilie 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii au loc auditiile, ulterior totul se muta catre etapele eliminatorii si de selectare a celor mai bune momente alaturi de cei patru jurati stand in fata tuturor filmarilor si sunand pe fiecare in parte pentru ale da vestea.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 11

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional. In acest timp cat auditiile au loc filmarile sunt atent efectuate prin toata tara iar semifinala si implicit finala este difuzata in direct, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 11 din 17 Aprilie 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile pline de energie.

Partea 1.


Partea 2.


Partea 3.

error: Content is protected !!