Romanii au talent 5 Mai 2017 semifinala 2 episodul 12

Pai uite ca a trecut  la fel de repede si semifinala 2 Romanii au talent din sezonul 7, nu? Sper ca v-ati pregatit pentru show-ul Romanii au talent de vineri 5 mai 2017 cand vom putea urmari in direct semifinala 2 Romanii au talent 2017, o semifinala ce se anunta a fi una de top, de neuitat, o semifinala in care talentele vor iesi in evidenta, si doar cei mai buni 3 concurenti vor merge direct in FINALA Romanii au talent Sezonul 7 ce in curand vom afla cand va avea loc.
romanii au talent 5 mai 2017 semifinala 2 sezonul 7
Deci, sa recapitulam putin! Pana in momentul de fata, s-au desfasurat 2 semifinale ale show-ului si sa vedem pe cine ii avem in FINALA ROMANII AU TALENT.
Mai sunt inca 3 semifinale in urma carora se vor alege in total 9 finalisti pentru Romanii au talent sezonul 7, asa ca nu trebuie sa pierdeti show-ul ROMANII AU TALENT ce se difuzeaza in direct pe PRO TV in fiecare vineri de la ora 20:30 !!!

Vineri 5 mai 2017 in semifinala 2 Romanii au talent episodul 12  din sezonul 7 ii vom putea urmari pe toti semifinalistii selectati in editia precedenta.

Oare cine va castiga? Cine vor fi cei 3 finalisti? Ramane sa aflam asta in curand! Insa pana atunci, am pus mai jos cateva poze / imagini de la Romanii au talent Semifinala 2 de vineri 5 aprilie!
Vizionare placuta va doresc, si o zi frumoasa in continuare!
error: Content is protected !!