Romanii au talent 31 martie 2017, episodul 7 sezonul 7

In cautarea talentului facem inconjorul tarii pentru a-l descoperi, si cum talentul se lasa cu greu descoperit am zis sa il asteptam de aceasta data cs el sa isi faca simtita prezenta pe scena Romanii au talent.

Editia cu numarul 7 aduce iarasi momente spectaculoase care te vor uimi si te vor tine alaturi de emisiune pana la capat.

Juriul va avea noi simtiri pentru ca emotia este si ea prezenta, dar fara prea multe cuvinte va las chiar pe voi sa descoperiti totul. Emotiile vor trece din nou catre un alt nivel Romanii au talent 31 martie aduce tot ce a lipsit pana acum intr-un show cum nu s-a mai vazut.
Romanii au talent sezonul 7 episodul 7 online 31 martie 2017
Cateva pareri despre juratii au fost deja postate pe pagina de facebook/romaniiautalent unele au fost critice printre care citez:

,Ba da, pot sa-mi spun parerea (PRO-tv-ul,are sau nu rating) datorita mie ,dumitale,si multor altora. O sa-mi spuneti sa folosesc telecomanda,aflati ca nu pot ‘arunca camasa pentru un paduche’. Cat despre mine, sunt multumita ca, pozele mi le vad prietenii, eu nu sunt persoana publica, pot avea ori nu poze la profil. Cat despre a da indicatii proaste, draga mea eu nu pot da din cap precum cocosul numai afirmativ, consider ca-mi pot spune parerea, nu fac parte din categoria celor indobitociti.Sa aveti sanatate!

Da, Andreea Marin posteaza destul de des pe FB,poze fara machiaj. Andreea merge frecvent la sala, face sport cu adevarat (face sport inca din copilarie) nu posteaza poze photoshopate si fardata, machiata, numai pentru a aburi fraierii. Daca doriti, puteti intra pe pagina Andreei, mie personal mi se pare si mai frumoasa fara farduri, machiaj. Cate persoane publice indraznesc sa mai posteze astfel de poze?!! O zi buna sa aveti!


error: Content is protected !!