Romanii au talent 28 Februarie 2020 Sezonul 10 Ep 4

Dupa atatea sezoane concurentii isi fac curaj si vin sa ne arate ca inca nu am vazut tot ce se putea vedea si avem nevoie sa aratam niste modele pe care le si avem in mana in sezonul zece este un alt nivel si va fi nedrept pentru unii ca nu vor avea loc in semifinala si sunt atat de buni, si apreciem ca oamenii fara niciun semn de destin al vietii descopera ceva si vin aici, este exact cum simt ei ca ar vrea sa fie dar nu au avut niciodata curaj sa spuna aici este farmecul acestei emisiuni si mare sansa a unor oamenii imposibilul este pentru ei un nimic, cu un popor atat de talentat nu ne putem astepta decat la noi surpize si niciodata ele nu intarzie sa apara iar in editia de data trecuta numeroase momente au facut juratii sa se ridice in picioare, desi locurile catre marele premiu sunt limitate numai cel mai bun este alesul si pentru a primi acest titlu trebuie sa fie diferit si sa aiba talentul la purtator fara a trebui sa depuna vreun efor in acest sens, cand este nativ totul iese la iveala fara efort.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense pentru primii zece concurenti care se vor califica in semifinale.

Romanii au talent 28 Februarie 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii au loc auditiile, ulterior totul se muta catre etapele eliminatorii si de selectare a celor mai bune momente alaturi de cei patru jurati stand in fata tuturor filmarilor si sunand pe fiecare in parte pentru ale da vestea.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 4

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional. In acest timp cat auditiile au loc filmarile sunt atent efectuate prin toata tara iar semifinala si implicit finala este difuzata in direct, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 4 din 28 Februarie 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile pline de energie.

Varianta 1.

error: Content is protected !!