Romanii au talent 17 Martie 2017 sezonul 7 episodul 5

Sezonul #7epic continua astazi cu inca un Golden Buzz!
Ne vedem de la 20:30 doar la ProTV. Pana atunci, poti revedea cele mai tari momente chia aici pe site. Episodul 5 continua astazi Romanii au talent 17 martie sezon 7.
Romanii au talent 17 martie 2017 sezonul 7 episodul 5
Show-ul continua asa cum v-ati obisnuit in fiecare seara de vineri talentul isi intra in drepturi, asa ca nu rata cele mai importante momente din show din cadrul preselectiilor Romanii au talent, care sunt concurentii din acesta seara si cine a fost norocosul/a care a reusit sa primeasca al 3-lea buton auriu din acest concurs vom afla de indata in episodul din aceasta seara.

Daca in editia precedenta talentul a fost descoperit la o fetita de numai 13 ani, fara maini si totusi a reusit: Mai are cineva dubii de existenta lui Dumnezeu?! Privind la ea, imposibil sa ne mai indoim. 💜💜💜 Succes copil minunat, putere si sanatate pe mai departe mamei Vio! Mama Vio ai facut o minune, iar Dumnezeu negresit te-a rasplatit. Am ajuns la concluzia ca adevăratele probleme mulții dintre noi nici macar nu ne imaginam si cu siguranța ne plângem mai mult decât ea!

Acum este randul si altor concurenti sa li se afle cu adevarat potentialul in materie de talent!

Juriul si cu o echipa extraordinara, frumosi din toate punctele de vedere. Toata echipa de filmare merita respect, cei mai tari.


error: Content is protected !!