Revelionul Starurilor 31 decembrie 2018 Editia 19

Asa cum prea bine stim, am fost obisnuiti ca in fiecare an sa petrecem cu Dan Negru, dupa zecile de glume care au viralizat internetul pe aceasta tema, iata ca si in acest an avem cea de-a 19-lea revelion pe care il avem pe Negru alaturi de noi.

Revelionul Starurilor 2019 incepe luni seara inaintea trecerii anilor incepand cu ora 22.15 minute si alaturi de ei vor fi prezenti numeroase celebritati, unele noi, altele noi si se anunta o editie care sa nu dezamageasca.

Momentele speciale vor fi create si de artisti care vor crea momente de umor, se va canta si se vor distra ore in sir. Multa lume chiar asteapta sa inceapa revelionul cu Dan Negru, bineinteles ca si formatul este unul foarte bun creat pentru a bine-dispune telespectatorii, de obicei in fiecare an a distrat milioane de oamenii si felul sau de a face atmosfera este unic as putea spune.

Revelionul Starurilor 31 decembrie 2018 online Editia 19

De la atata divertisment Dan Negru intampina o problema care este putin mai neobisnuita, si de la atatea vedete care ai intrat si iesit, usa aceastuia se rupe, facand un moment si mai amuzant decat si-ar putea imagina, masti incredibile vor defila pe scena, dar si multe alte suprize care se vor lasa descoperite pe parcursul acestei editii.

error: Content is protected !!