Puterea Dragostei 11 Mai 2019 Ep 150

Bravo Bianca, se pare ca iar trebuie sa-ti vezi de viata, dupa cele intamplate in casa si toti te-au denigrat in tot felul se pare ca meriti ceva mult mai bun decat este acolo!Nu merita sa cersesti iubire nimanui, esti tanara, frumoasa, viața e lunga, va fi și momentul tau.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 11 Mai 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 150 difuzata astazi 11 mai 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 18 Octombrie 2019 Ep 89

Manuela are acum ocazia de a-si alege unul dintre preferatii propusi de Mantea si pare …

O parere

  1. Dati-o bă afară, pe nebuna de Roxana nu vedeti; ca e psihiopata ;daia o bate, toti ca merita, a vut dreptate si Andy eu: daca eram, în locul lui Bogdan maturam, pe jos cu ea …afară cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *