Puterea Dragostei din 5 Februarie 2021 Episodul 194

Madalina iese la atac de la prima ora, iar aceasta il vizeaza pe Nicos caruia ii cere explicatii pentru gestul sau in acelasi timp Marinescu este luat la rost cum ieri cand era pe jos el ar fi calcat-o pe par, acesta nu recunoaste sa fi facut acel lucru de fapt Alexandra ar fi facut asta insa din pura greseala cand in valtoarea de evenimente nu s-a mai tinut cont de nimic. Se anunta vremuri interesante mai ales ca George si Marinescu si-au declarat razboi, se fac afirmatii incredibile iar Alexandra si Adriana discuta despre Codrut iar comportamentul acestuia afisat din ultima perioada pare sa-i dea de gandit si i-a in considerare o posibila despartire, Adriana ii spune lui Codrut ca asa cum tine la prieteni in acelasi fel tine si la sora ei si ca ar trebui sa faca diferenta intre cele doua cazuri. Romeo pare sa fie dezamagit, iar Alexandra a spus ca asteptarile din partea lui Codrut sunt minime iar el nu se tine de cuvant mai ales ca i-a promis ca se vor vedea in camera rosie. Mariana intervine in conflictul cu Alexandra si ii spune ca nimeni nu stie ce a facut ea in trecutul ei si nu ar trebui sa o critice una ca ea, Meda in schimb spune totul despre munca pe care au depus-o, ambele au fost intr-un bar si acum isi divulga mici informatii pe care multi dintre cei din casa nu au stiut de ele pana acum.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 5 februarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 194 transmisa acum 5 februarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

partea 1 de la ora 11.


partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!