Puterea Dragostei din 4 ianuarie 2019 HD

None chiar a inceput sa fie nesimțit, aduce numai jigniri la adresa Biancai, eu nu inteleg ea de ce le accepta… eu una nici nu as mai sta cu el de vorba, nu merită. Vorbeste Bianca mult, prost si fara rost, pai bine mă Nonisor ca a venit Larisa si mai ai cu cine sa vorbesti si tu, vorba aia, ati luat amandoi bacul.

Ma gandesc ca poate fiind mai urâțică te si atrage, seamana putin cu un bărbat. Nu te mai crede atat de superior, roata se intoarce, oricand poți cădea! Adrian si mie imi e antipatic, într-adevăr vorbește neintrebat si necorespunzător uneori, insa, cum l-ai umilit tu în emisiune.

Cum ca el nu și-ar permite o femeie ca Roxana niciodata, chiar nu mi se pare normal, adică ce are Roxana atat de special? Degeaba e frumoasa fizic si atât! Parerea mea e ca ar trebui sa faci cuplu cu Tanti Larisa, se vede clar ca e in limba dupa tine, altfel nu imi explic de unde dușmănia asta pe Bianca.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 41 din 4 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 41 difuzata astazi 4 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Editie completa.

error: Content is protected !!