Puterea Dragostei din 30 Ianuarie 2021 Episodul 188

Afirmatiile lui Cristian arunca casa fetelor in aer, Alexandra spune ca el a venit spunandu-si parerea despre ce ar trebui sa faca ceilalti concurenti din casa, dorind sa impinga pe la spate ca unii sa faca exact ce el gandeste folosindu-se de fiecare. Nicos ii spune acestuia ca are momente cand este foarte inteligent si reactiile pe care el le are se contrazic cu unele fapte, Cazi a intervenit si a spus ca el il considera inteligent si manifestarile sale uneori sunt normale pentru cineva care este prea destept. Mariana considera si raspunde tuturor replicilor colegilor sai ca ea este singura persoana pe care Cristian si-o doreste. Rafuiala dintre Maria si Mariana ascunde unele strategii amoroase si niciuna dintre ele nu incearca sa spuna exact motivatul din spatele acestor acuzatii. Marinescu o acuza si el pe Aya ca ar urma anumite sfaturi venite din afara ori este posibil sa fie marioneta lui Mariana pe care o foloseste oricand isi doreste pentru a obtine anumite avantaje, aceasta recunoaste ca mamei sale nu-i place de el sa faca un cuplu desi ea l-ar fi acceptat in viata ei, insa acum nu mai are cum pentru ca i-a restrictionat acest drept. Mariana recunoaste ca din cauza ca Aya nu putea sa-l refuze pe Marinescu a rugat-o pe ea sa intervina sa-l determine pe acesta sa se indeparteze de ea, deci tot ce s-a discutat a fost adevarat iar Nicos spune ca daca tot ce spune ea este adevarat, mama Ayei l-a mintit inclusiv pe dansul.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 30 ianuarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 188 transmisa acum 30 ianuarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

Editie integrala.

error: Content is protected !!