Puterea Dragostei din 22 Februarie 2021 Episodul 211

Plecarea lui Nicos nu pare sa afecteze pe nimeni din casa, mai mult sunt voci care spun ca era si normal ca ei sa plece intrucat se cunosteau de afara iar relatia lor a fost cumva consumata mai ales ca Meda ar fi plecat culmea de acasa chiar cu putin timp inainte sa se casatoreasca doar pentru faptul ca ar fi realizat in acel moment ca nu poate trai fara Nicos, fost iubit la acel moment. Cazi ii spune Alexandrei ca s-ar fi intalnit cu o persoana anume la ea la scara insa deocamdata nu spune numele intocmai pentru a obtine momentul potrivit sa obtina unele avantaje, Cristian il intreaba pe acesta cum de se multumeste cu cea mai nasoala femeie asa cum el a descris-o iar raspunsul nu a intarziat sa apara, decat sa fie singur mai bine asa. Lucian, noul concurent i-ar fi spus lui Codrut ca el este fostul iubit al Alexandrei pentru a starni oarecum apele, Madalina reactionaza in privinta Adrianei care-i reproseaza iubitului ei sa nu mai discute, iar aceasta pare deranjata de modul in care-i spune si nu neaparat de vorbele pe care i le adreseaza. Rafuiala intre Cazi si Codrut a repornit iar acesta pare sa nu mai aiba incredere deplina in Alexandra, acum cand Lucian a venit in casa Cazi a spus ca niciodata el nu o sa stea sub papucul femei si ca de fapt chiar daca acum ii arata afectiune cand o sa fie in afara casei nu o sa-i mai dea deloc importanta.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 22 februarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 211 transmisa acum 22 februarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

partea 1 de la ora 11.


partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!