Puterea Dragostei din 16 Februarie 2021 Episodul 205

Codrut este depistat de Alexandra ca ar pune ceva la cale din nou, intre timp relatia lui Marinescu alaturi de Maria pare sa nu aiba liniste, asta pentru ca este Cristian care vine cu dezvaluiri ce-i poate strica modul de relationare a ambilor parteneri. Maria i-ar fi trimis in privat lui Comanici cateva mesaje cum il asteapta la ea in hotel pentru a petrece clipe private, Meda face afirmatii incendiare, aceasta considera ca ar fi dejucat un plan pus la cale de catre Alexandra iar acum toate certurile dintre ele sunt date doar din aceasta cauza. Maria intervine in relatia lui Codrut si o pune la punct pe Alexandra cerandu-i sa fie mai ferma in alegeri si sa spuna daca ramane cu actualul iubit ori are de gand sa il lase pentru Alex. Cristian este luat in colimator de ceilalti din casa mai ales de catre Marinescu dupa seria de discutii scoase in spatele acestora s-ar afla de fapt un plan strategic, reglarea de conturi incepe odata cu afirmatiile nefondate spuse de acesta si considerate atacuri de catre Cristian. Incidentele dintre Alexandra si Codrut au divizat casa iar adevarul se lasa cu greu a fi descoperit din ambele parti, pana la urma implicarea acesteia in relatie nu pare una ferma si mai mult ar avea scopuri ascunse, pe care acum George isi doreste sa le afle prin seria de intrebari adresate ambelor parti.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 16 februarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 205 transmisa acum 16 februarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

partea 1 de la ora 11.


partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!