Puterea Dragostei 9 Mai 2019 Ep 148

Stau si ma gandesc..Oare cu ce a gresit in aceasta scurta viata (de numai 19 ani) aceasta fatuca Bianca? Oare de ce divnitatea i-a pus pe umeri atatea greutati. A avuta parte numai de umilinta, injosire si batjocura din partea colegilor de competitie (nu mai vorbesc de antisustinatori). Si parca nu a fost de ajuns a mai fost tarata prin noroi de niste indivizi pe care ea ii iubise. Nici un alt concurent nu a fost atat de denigrat precum ea (exceptie Raluca).
Acum cand a crezut ca a rasarit soarele si pe strada ei, cand a inceput si ea sa zambeasca, primeste inca o lovitura intra in casa PD si fostul iubit. Nu trebuie invidiata pentru acei banuti castigati, ii merita pe deplin. Cred ca aceasta fata v-a reusi in viata pentru ca stie cum sa faca fata greutatilor. Tot respectul Bianca, tot respectul celor care o sustin!

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 9 Mai 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 148 difuzata astazi 9 mai 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 – de la ora 11.

Partea 2 – de la ora 17.

error: Content is protected !!