Puterea Dragostei 7 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 48

A fost o saptamana incarcata pentru toti concurentii si asta s-a putut vedea pe chipurile lor chiar inainte de gala cand Bianca chiar nu s-a simtit prea bine, Mantea este foarte suparata pe Mary pentru ca nu considera a fi bine ceea ce i-a facut si cum se simte acum Mariana, si decide sa le spuna concurentilor ca stie tot poate chiar mai mult decat fac ei in emisiune si in afara ei, si ii intreaba pe toti daca este bine sa dea cartile pe fata prima tinta fiind Bogdan Mocanu, oare ce au de ascuns unii?

Bianca pare sa fie suparata pentru pedepsele pe care le-a primit Livian, insa se pare ca lupul nu prea are incredere in vulpita lui, chiar daca mai tot timpul a lasat impresia ca de fapt el stie langa cine sta si cui ii ofera iubirea sa, dar surpriza mare este cutiuta care apare din nou in mana prezentatoarei si se pare ca actiunile unora o aduce de fiecare data in gala, si poate ca in acea cutie se afla un mesaj pentru o persoana care chiar trebuie sa paraseasca acea casa, si trebuiesc unele clarificari.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 7 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 48 difuzata astazi 7 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 23 Octombrie 2019 Ep 94

Furioasa ca nu a primit atentie pe care o spera Ella se supara pe Jador …

2 comments

  1. va jucati cu telespectator
    !!!!!!!!!!!!nu pot sa cred ca ne tratati ca inculti si fara intuitii si ,,,prosti,,,
    as vrea sa va spun ca sunt o persoana simpla!!!!!!!!!!!!! nu desteapta cum se cred copilasi cara participa la aceasta emisiune1!!!!!!!!!!!!nu vreau sa va spun ca eu sunt vimnovata ca ma uit la voi!!!!!! FALSITATE multa daca as avea asemrnea prieteni as ajunge in inchisoare!!!!!!!!!!!!as vrea prea mult sa ne dati dreptul la parere!!!!!!!!!!!e o emisine unde cautam vinovati fara vina !!!!JADOR ,MOCANU mu au ce cauta acolo!Bianca e FFFF FALSA!!!
    MARI E COPIA EI!!!

  2. LIVIAN TU O INTREBAI PE MAMA TA DACA SUGE!!!!!!!!!!!!JADOR RASPUNDE LA INTREBAREA LUI 1NU RASPUNDE LA CE ESTE ANTREBAT.FETELOR NU -III MAI BAGATI IN SEAMA!!!!!!! NU MERTITA1VA ENIGREAZXA1 IGNORATIII TOTYAL !!!!!!!ARATATI CA NISTE FEMEI USOARE DOAR CA SA FITI ACCEPTATE !!!!!! NUUUUU MERITA AVETI NISTE COPI ACOLO CARE VA TRATEAZA CA PE NISTE FENEI SLABEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *