Puterea Dragostei 7 Martie 2019 Episodul 94

Acum 2-3 zile, Raluca a facut o postare ‘dramatica’ si printre altele ne spunea noua fraierilor ca, Bianca e prietena ei, stand in camera cu ea a palit-o si prietenia si iubirea pentru ea. Cand face Raluca aceste declaratii? doar cand e vorba de Adrian, ea trebuie sa aiba un aliat iar Bianca e piesa de rezistenta, atunci cere ajutorul ‘prietenei’ Bianca.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 94 din 7 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 94 difuzata astazi 7 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 – de la ora 11.00.

Partea 2 – de la ora 17.00.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 19 Octombrie 2019 Ep 90

Devenit subiect de barfa in casa fetelor Jador pare sa aiba tot mai mult conflicte …

2 comments

  1. Multă lume se oftica ca, Bianca a intrat in emisiune pt bani ….. iar cele care au făcut vidiochat pt ce au intrat in casa ??? Și dacă Bianca a intrat pt bani sa-și facă operați estetice , bravo ei ca putea fain frumos sa se ocupe de vidiochat dar nu a făcut-o ca si altele … așa ca nu va mai ofticați pe ea ca nu e ca celelalte vidiochatiste, ea își face bani cinstiti , iar noi o susținem prin sicerintatea și inocenta ei ….❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *