Puterea Dragostei 7 ianuarie 2019 Episodul 43

Ce s-a intamplat in emisiunea de sambata a fost un atac in toata regula purtat de majoritatea concurenților in frunte cu None, Adrian, Raluca si Larisa asupra Biancai. Au adus acuzații nefondate atat la adresa ei cat si la adresa susținătorilor acesteia nu trebuie să închidem ochii si sa zicem ca ne-am obișnuit.

None daca nu s-a dovedit ca ai dreptate eu zic ca meriți un cartonaș galben cel puțin nu poti sa ceri eliminarea altui concurent plus multe alte acuzații fara ca tu sa rămâi “sinceritatea si dreptatea emisiunii” poate multi au văzut ieri pentru prima dată emisiunea, sa creada ceea ce ai zis tu?

Adrian aici, in afara cartonasului meritat este si mai grav el a adus în emisiune discutii care au avut loc în afara acesteia care tin de intimitatea Biancai. In concluzie daca emisiunea este corecta cu toti concurenții in aceeași măsură cei doi ar trebui sancționați nu poti sa creezi un grup de 4-5 persoane si sa ataci virulent un singur concurent fara dovezi doar asa ca este un pericol pentru ei in calea câștigării marelui premiu sau ca este votată.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 43 din 7 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 43 difuzata astazi 7 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episodul este Complet => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!