Puterea Dragostei 7 Aprilie 2020 Ep 261

Andy a inceput deja la nicio zi de cand a revenit cu asa zisele glume ale sale care par sa nu fie atat de apreciate de Ligi si chiar o jigneste cu anumite porecle pe care el si None i le-a pus, Livian ii spune Biancai ca pentru gesturile pe care le face nestiind ce vrea sa-i arate emisiunea pentru ei s-a terminat in sensul ca nu mai doreste sa aiba niciun fel de legatura cu ea. Oprica a observat ca Livian nu este de fapt hotarat in privinta Biancai si ca trebuie sa se hotarasca odata ce o s faca ori o lasa ori este cu ea, Bianca sustine ca Andy ar fi chemat-o alaturi de el iar acum acesta nu mai recunoaste, Sergio a avut o discutie cu Livian in care il intreba daca intre el si Bianca mai exista vreo ceva iar el i-a oferit acordul si sa stea linistit ca nu-l mai intereseaza persoana ei. Livian a sustinut ca Bianca nu ar fi reactionat respingator atunci cand Andy i-ar fi facut ochi dulci, si in cazul de fata fiind toti in casa trebuie sa pastreze prietenia si mai mult i-a luat apararea Andreei.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 7 aprilie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 261 difuzata astazi 7 aprilie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!