Puterea Dragostei 6 Ianuarie 2020 Ep 169

Sinceritatea lui Alex l-a trimis direct acasa in urma voturilor primite, insa nu putem spune acelasi lucru si despre Ricardo care dupa ce aproape a fost sa i-a bataie de la Iancu pentru ca in ultima perioada neavand altceva de iesit in evidenta, pare sa fi realizat ca a gresit persoana si totusi nu a primit niciun fel de pedeapsa lasand totul sa para a fi doar un mic incident care deja pana la terminarea emisiunii a fost trecut cu vederea. Ella recunoaste ca nu a procedat corect in privinta lui Jador si nu mai doreste sa aiba legatura cu acel subiect, recunoscand ca din cauza lui a refuzat anumite persoane pentru care acum regreta, inclusiv Iancu. Livian considera ca odata ce Pirui si Denisa nu sunt in emisiune Ella are cale libera si il ataca deja pe Iancu, Manuela il intreba pe Marius de ce nu si-a asumat o relatie cu Pirui in casa si a primit un raspuns pe care probabil nu il astepta, anume ca au stabilit ca o vor face cand ea v-a reveni inapoi in casa. Denisa i-a lasat un mesaj prin intermediul staff-ului lui Iancu spunandu-i ca il asteapta sa isi puna liniste in ganduri si cand este pregatit sa o caute pentru ca ea il iubeste si oricand este disponibila pentru el.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 6 ianuarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 169 difuzata astazi 6 ianuarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!