Puterea Dragostei 6 August 2019 Sezonul 2 Ep 20

Pana acum cand Livian sa zica ca o place pe Bianca, era totul un trecut dar acum ca o place pe Bianca si nu pe Andreia, prietenii Andreei incep sa caute în trecutul lui Bianca, dar de ce nu pune si trecutul lui Andreia, dar bravo lui Livian ca a zis clar că nu-l intereseaza nimic din ce zice lumea, ca si el are greseli din trecut.

Deci fata asta, Simina, are iubit da? Caruia dintre cei care il compatimesc, si zic ca el arata puterea dragostei, iar place sa planga, dupa iubita lui? sau invers, o fata sa planga dupa iubitul ei cu care are cuplu? Daca era singura simina nimeni nu zicea nimica, dar din moment ce ea e logodita cu Alex, e rusinos sa faca ceea ce face jadoras.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 6 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 20 difuzata astazi 6 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!