Puterea Dragostei 5 ianuarie 2019 Episodul 42

Aud mereu, ce cauta astia acolo, sa plece acasa,si ma refer la Bianca si Daniel. Serios? Dar ceilalti ce fac acolo, freaca menta sau duda,si ma refer la cei ‘necombinati’. Barfesc, cam asta-i ocupatia cotidiana, mai scot un as din maneca, isi dau la picioare si multa dorinta de iubire monetara.

Nonelul e fabulos, a donat din saracia lui! Singurul care a donat din buzunarul lui a fost Daniel (el nu a castigat niciun cec) si n-a batut toba. Nonel isi va amortiza donatia cu cecul de la PD, deci n-a castigat, dar nici nu a pierdut nimic. Marina n-a donat, singura pusa la zid este Bianca. De ce n-a donat, de ce nu-i umana, de ce-i foame-n gat? Vrea sa-si puna tate, hialuronic, vrea sa se tatuieze, vai de capul ei. Ca rautatea-i infinita, stiu, dar ce facem cu prostia? Sa-i punem frana..zic!

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 42 din 5 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 42 difuzata astazi 5 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episodul este complet => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!