Puterea Dragostei 5 August 2019 Sezonul 2 Ep 19

In gala a fost mare scandal intre Andreea si Bianca. Motivul: inima lui Livian. In timp ce Andreea arunca flacari pe nas si venin pe gura, Bianca – cu calmul ei specific – ii mai arunca cate o pastila usturatoare, care o facea pe Andreea sa iasa din emnisiune. Pai mai Andreea! Tu o invinuiesti pe Bianca pentru faptul ca de la inceperea showului P.D nu a fost in stare să se faca placuta de nici un baiat si ca n-a vrut-o nimeni, dar tu ai ajuns la 30 de ani si nu te-a vrut nimeni, nu ti-ai gasit pe nimeni nici chiar in randul manelistilor.

Tu chiar nu-ti dai seama ca nu esti in postura de a arunca cu pietre. Despre ce vorbim? A, ai crezut ca vii la Tv, si pui mana pe un tinerel de 23 de ani pe care poti sa-l manipulezi cum vrei tu. Nu intotdeauna socoteala din targ se potriveste cu cea din casa.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 5 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 19 difuzata astazi 5 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!