Puterea Dragostei 4 Martie 2019 Episodul 91

Iata, ca a venit clipa cand None, manipulatorul absolut a fost demascat. Nu credea ca va avea cineva curajul sa ii spuna verde in fata cat de pervers si imbarligator este. Timp de 3 luni si-a batut joc de sentimentele unei fete ce a avut o singura vina, s-a indragostit de cine nu trebuia cel mai dezgustator barbat. Prin ONESTITATE SI SINCERITATE, Bianca a strans in jurul ei mii de oameni,ce sunt mandrii de ea si vor fi alaturi de ea pana la finalul competitiei.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 91 din 4 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 91 difuzata astazi 4 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 – de la ora 11.00.

Partea 2 – de la ora 17.00.

Poate iti place si

puterea dragostei

Puterea Dragostei 22 Iunie 2019 Ep 186

Alex reactioneaza dur dupa ce Jador se duce la iubita lui Simina si ii interzice …

3 comments

  1. Andy o place pe Simina se vede după cum se uita la ea, cel mai trist este faptul ca mai este plăcută și de alții iar ei ii place acest lucru. Jador este deja pretext în tot contextul ei de a se afisa ocupata de love

  2. ei intre ei, si unii cu altii

  3. De ce o mai țineți pe Bianca? E venită numai după bani! Chiar nu vedeți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *