Puterea Dragostei 4 Februarie 2019 Episodul 67

Vă mirați de ce în aceasta lume este atât de multă răutate și totuși susțineți răutatea, sustineti Bianca! Fata asta a simtit ca apropierea dintre Raluca si Ricardo va fi apreciată si susținută, s-a gândit sa intervină putin si să ii denigreze, ca mna ea nu crede in sentimentele lor. Pai mai fetita nu interesează pe nimeni de acolo ce crezi tu. Cei doi au dreptul sa încerce, cum si tu ai acelasi drept. De ce Bianca are o problema cu cei care fac cuplu?
Pe ea o intereseaza doar sa joace bine si sa isi faca strategiile cum trebuie pentru a fi votată. Dragă Bianca, daca vrei sa te placă cineva ( None), fii o femeie inteligentă, nu mai juca teatru si lasa rautatea la o parte.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 67 din 4 februarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 67 difuzata astazi 4 februarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! EDITIE COMPLETA.

error: Content is protected !!