Puterea Dragostei 4 Aprilie 2019 Ep 118

Ceea ce nu intelege Ricardo, este in felul urmator: degeaba zice ca noi lumea de afara suntem rai cu el, sau cu Raluca si ca nu ii intelegem….total gresit…si Larisa a facut si Adrian si au recunoscut, insa Larisa ii da clasa Ralucai si cand doarme pentru ca Larisa nu jingeste pe nimeni.

Are o tactica foarte buna de a zice lucrurilor pe nume, ceea ce o face chiar placuta, cand le zice, femeie aia are clasa sa stea de vorba, ai ce vorbi cu ea, si cand se certa stie sa se si certe din cuvinte non jignitoare ceea ce Raluca nu o face. Ea este o falsa si o nesimtita si a intors toata casa impotriva Roxanei, ma refer la casa fetelor, Ricardo este un inocent si un imatur, manipulat de Raluca la tot pasul, asta este chestia ce nu intelege Ricardo, si de ce noi, cei de afara, nu o suferim pe Raluca.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 118

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Puterea dragostei din 4 aprilie 2019 HD.

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 118 difuzata astazi 4 aprilie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 – de la ora 11.00.

Partea 2 – de la ora 17.00.

error: Content is protected !!