Puterea Dragostei din 31 Ianuarie 2021 Ep 189

Maria este la un pas sa sara direct in capul lui Cristian iar in aceasta ecuatie intervine si Mariana care considera ca s-a folosit de Rares cum a vrut ea si acum fara rusine continua sa se prefaca ca ar avea sentimente pentru Comanici, plecarea lui Rares a fost determinata tot de comportamentul ei si nu a mai suportat sa fie tot timpul plasat dute-vino si a renuntat sa o cucereasca. Tensiunile dintre cele doua au degenerat in gesturi reprobabile iar Maria a aruncat cu un obiect care a lovit-o pe Mariana, in momentul in care Cristian a vazut-o pe Mariana plangand, acesta a avut o reactie la adresa Mariei prin care i-a adus cuvinte greu de reprodus, George intervine spunandu-si parerea ca atunci cand arunci in cineva cu un obiect este clar ca vrei sa-i faci rau. Faptul ca nu se pot linisti si se fac unele reconstrituiri de moment se ajunge la aceste fapte. Andrada intra in jocul competitional si il acuza pe George ca este un mincinos, la fel cum este si iubita sa Madalina iar faptul ca inca mai fac strategii sa obtina voturile celor de acasa o determina sa spuna adevarul, acesta ar fi platit de anumite fete pentru a le trimite poze indecente contra unor sume de bani. Andrada ii cere explicatii Madalinei facand referire la momentul in care ea i-ar fi spus ca i-a dat bani pentru mancare si i-ar fi patat cumva stima. In urma actiunilor de astazi sunt trei fete luate in vizorul eliminarilor, Meda, Maria si Andrada, una dintre cele este clar propusa spre eliminare pentru ca au fost cele mai vocale si acum in gala dar si in timpul saptamanii.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 31 ianuarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 189 transmisa acum 31 ianuarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

Editie integrala.


Varianta tv.

error: Content is protected !!