Puterea dragostei 31 decembrie 2018 episodul 37

Iata ce spune Rafaela: Buna tuturor! Imi pare rau ca am iesit dar..a fost spre binele meu, cred ca aveam nevoie de “pauza” asta, de cand am iesit incerc sa-mi refac puterile! Va multumesc din tot sufletul pentru sustinere! Ma bucur enorm sa vad ca sunt atatia oameni langa mine! Doar voi sunteti in masura sa ma readuceti inapoi in casa! Avem nevoie de cel putin 3000-4000 de voturi! Timpul este foarte scurt!

Faceti un exercitiu de imaginatie: esti mama Rafaelei/ Biancai si stai im fotoliu si privesti emisiunea. Si vezi cum un anume Adrian iti jigneste grav copilul. Cum ai reactiona?!

Atitudinea ta fata de ce se intampla este una gresita, in opinia mea. Nu contest ca esti atasata de Adrian, contest insa modul in care intelegi sa il sustii in prostii. Plus ca, mai nou, esti portavocea lui, tu iti atragi antipatii fix pt lucruri pe care nu le-ai facut tu, ci el, in incercarea de a-l scoate basma curata. Un barbat nu lasa niciodata iubita sa clarifice in locul lui niste lucruri care il privesc.
Si da, ai dreptate: cu blandete si iubire poti indrepta un om.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 37 din 31 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 37 difuzata astazi 31 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! EPISODUL este COMPLET. => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!