Puterea Dragostei 31 August 2019 Sezonul 2 Ep 42

Cum o vad eu pe Bianca, indragostita, atat de indragostita incat nu se mai pune ea pe primul loc, uitati-va ca este in stare sa dea totul pentru Livian, nu o mai intereseaza ce zice lumea, nu mai asculta sfaturi, nimic.

Multa lume (femei) o judeca si o jignesc dar sa dam timpul inapoi si sa ne gandim ca si noi am gresit si noi am iubit si noi am fost amagire, barfite si nu ne am simtit bine. De ce facem asta acum? Nu stiu, poate imi răspunde cineva, in special din cei care o jignesc si o fac in toate felurile posibile si imposibile.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 31 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 42 difuzata astazi 31 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!