Puterea Dragostei 30 Mai 2020 Ep 314

Miza reala a conflictului intre concurenti pare sa fie una momentan ascunsa si Pirui ii cere lui Marius sa nu mai vorbeasca cu Ella pentru ca se preface ca nu intelege si s-a saturat sa-i explice ca nu are nimeni treaba cu ea si sa faca tot ce doreste, inclusiv Daiana este de aceasi parere si chiar daca ii spune si ea diverse explicatii tot nu doreste sa le ia in consideratie. Faptul ca Marius se inchide intr-o camera cu Berna o aduce pe Pirui in stare de nervi o gluma nevinovata Bianca este de parere ca Ramona face ambitie contra ei si ca nu-l place neaparat pe Livian din acest motiv ea nu mai doreste sa fie prietene, din punctul ei de vedere cel care ar forma un cuplu cu fostul ei iubit este chiar Ligi care in trecut i-a placut de acesta. Ella ii ofera un sfat sa nu mai arunce cu pietre in persoane care chiar nu merita asta si ca este prea exagerata, astazi urmeaza seria de votare a favoritilor, Bianca si Livian au continuat ieri sa aiba parte de camera rosie insa nu s-a schimbat nimic intre ei totul s-a rezumat la o simpla dicutie fara a avea prea multa atentie, Renat a dansat cu Berna si a starnit atentia lui Filip mai ales ca s-a aprins flacara supozitiilor si a cerut cateva explicatii.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 30 mai 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 314 difuzata astazi 30 mai 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 16.


Partea 2 de la ora 19.

error: Content is protected !!