Puterea dragostei 3 decembrie 2018 episodul 13

Rafaela a castigat premiul saptamanii, chiar daca nu o suporta multe din casa dragostei, Vali a parasit competitia si nu se stie daca mai revine, in timp ce Roxana cea cu, care formase un cuplu si care a promis ca pleaca si ea odata cu el, se pare ca nu s-a tinut de cuvant, ea a ramas in continuare in concurs.

Un nou format in televiziunea Romaneasca, emisiunea ‘Puterea dragostei‘ este destinata persoanelor care vor sa isi intalneasca marea dragoste, fara a tine cont de faptul ca iubirea lor este in prim planul camerelor de filmat.
Puterea dragostei 3 decembrie 2018 episodul 13
Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 13 din 3 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la oree 10:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:00, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l carei sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea sens, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 13 difuzata astazi 3 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Revenirea lui Bianca inapoi in emisiune aduce si mai multe controverse si discutii aprinse in casa dragostei, acolo unde momentan era liniste. Sa vedem ce reactie va avea Adrian dupa ce o vede pe aceasta, dar si ce zic fetele, vor avea oare curaj sa o infrunte?

EPISODUL este COMPLET =>Vizionare placuta.

error: Content is protected !!