Puterea Dragostei 29 ianuarie 2019 Episodul 62

După promo-ul pentru emisiunea de mâine e clar că pleacă Adrian si revine Ricardo dar eu nu înțeleg de ce se insistă atât de mult cu revenirea lui. Sunt sigură ca daca era vorba să reintre Daniel niciunul nu l-ar fi votat!

Draga Bianca, sunt mandra ca sustin o minunatie de fata, ai un caracter atat de frumos, un suflet atat de bun si cald, tratezi totul cu o calmitate cum rar intalnim. Sa nu te schimbi pentru nimeni, sa faci doar ceea ce tu crezi ca iti face bine. Azi ca si in fiecare zi ai fost geniala. Te sustin si te votez cat pot de mult.

Raluca, tocmai i-ai luat locul Viorelei, exact ce a făcut ea după plecarea lui Mădălin asa faci si tu acum cu Riccardo. Din punctul meu de vedere dai dovada de o falsitate mare, scopul tău a fost dintotdeauna sa rămâi in emisiune, ai încercat sa te dai bine pe lângă toată lumea ca sa iti asiguri într-un fel șederea ta in emisiune.

Iti curgeau balele după Ricardo încă de când a intrat in emisiune dar nu iti permiteai sa faci greșeală sa renunți la Adrian pentru ca pe atunci el era placut in casa, de când a cam luat-o el razna cu jigniri si certuri cu ceilalți, ai cam bătut in retragere, iar chestia cu Simina a fost pretextul potrivit la momentul potrivit.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 62 din 29 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 62 difuzata astazi 29 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Editie completa.

error: Content is protected !!