Puterea Dragostei 28 Martie 2020 Ep 251

Dezamagita de intreg circul facut de Catalin la adresa multor fete Ligi nu isi mai doreste sa-l cunoasca pe acesta intre timp Daiana iar pare sa fi calcat stramb in fata lui Gabriel dupa ce un admirator ii tot scrie iar ea a dat curs convorbirii prin mesaje iar astazi ii cere explicatii in acest sens iar ea pare sa fie tot mai afectata de modul in care i se cer toate aceste dovezi. Berna il calmeaza pe acesta spunandu-i ca daca nu sunt intr-un cuplu nu ar trebui sa aiba aceasta reactie, iar el spune ca s-au pupat si asta ar fi inteles din partea ei, de fapt realitatea este alta ea asa face cu multi din casa cum a fost si cu Filip. Ramona spune ca vrea sa-l cunoasca mai bine pe acesta in contextul in care a vazut ca nu exista seriozitate intre fete, Roxana nu pare sa fie afectata daca ar intra o alta fata pentru Turcu in casa si mai mult le face urari de bine acestora daca s-ar intampla asta afirmand ca intre ei nu mai exista nimic odata ce nu-si mai acorda atentia de odinioara.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 28 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire al care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 251 difuzata astazi 28 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

error: Content is protected !!