Puterea Dragostei 28 Ianuarie 2020 Ep 191

Pirui dezvaluie motivul indepartarii lui Marius de Livian, aceasta spune ca de fiecare data cand il ataca Bianca el nu reactioneza deloc, Jador intra pe subiect si spune adevarul dincolo de aparente, toata lumea din casa ba sunt prieteni ba nu sunt dar prietenie adevarata nu prea exista asa a fost si in cazul sau cand toti se dadeau prieteni si l-au trimis acasa. Turcu s-a suparat din nou vazand ca Roxana are din nou iesiri cu alti concurenti din casa cerandu-i Ellei disponibilitatea de a se juca daca iubita lui tot face diferite scene de gelozie, iar baietii au observat ca el fara Roxana are mai mult haz si este mult mai fericit, dar Roxana i-a o decizie surprinzatoare aruncandu-i hainele la gunoi dupa ce Turcu a spus ca este din posta in posta, afirmatie ce a afectat-o. Oprica intra in vizorul baietilor dupa ce vestimentatia ei a atras diferite priviri dar si critici.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 28 ianuarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 191 difuzata astazi 28 ianuarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!