Puterea dragostei 28 decembrie 2018 episodul 35

Raluca către Bianca-cand a jignit Adrian? Cu 5 min inainte in emisiune Adrian către Bianca esti un clovn Adrian către Vioreaua esti o pr… deci draga, fata bătrână, care ai prieteni numai băieți (asta este un mod placut cand nu iti place o persoana să-i spui rămânem prieteni) eu te inteleg ca fara ochelari nu dibuiesti bine lucrurile dar macar de auzit ar trebui sa auzi ce se intampla in jurul tau daca într-adevăr il iubesti nu-i lua apărarea ci fa-l prin toate mijloacele posibile sa se schimbe.

Acolo este o emisiune si toata lumea incearca sa se abțină dar in afara viata e mult prea dura si s-ar putea sa întâlniți la un momentdat un om ca si Bogdan mai impulsiv si atunci nu o sa fie camere in jur sa va protejeze.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 35 din 28 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 35 difuzata astazi 28 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!