Puterea Dragostei 28 August 2019 Sezonul 2 Ep 39

Mary pare sa fie intr-un fel deranjata de reactia lui Robert dupa ce acesta intra in casa fetelor tipand ca a sarutat-o pe Ligi, insa acesta se crede nevinovat si spune ca a luat pedeapsa pentru ea, iar vis-a-vis de Bianca, pai eu cred ca Bianca este acolo pentru ca este sustinuta, placuta, iubita, este meritul ei,o ricine daca ar fi in locul ei ar proceda la fel. Nu impiedica pe nimeni din cei noi intrati sa isi castige sustinatori si sa fie votat. Oricum noi cei ce o sustinem pe Bianca si Livian nu vom mai sustine pe altcineva, daca ei vor pleca.

Bianca a spus clar ca nu aducea in emisiune faptul ca a ajutat-o cu bani, dar cand nu a vrut sa ii mai dea a facut-o femeie usoara, si Bianca nu este singura care are probleme cu ea, toate fetele au cate ceva. Si Larisa care sta cu ea (Andreea) in camera, a spus ca o termina psihic, despre ce vorbim?

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 28 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 39 difuzata astazi 28 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.

Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!