Puterea Dragostei 26 ianuarie 2019 Episodul 60

Daca aceasta emisiune se numeste :”Puterea dragostei”, aceasta fata minunata, care le-a fost alaturi pe rand tuturor, de ce nu merita si ea sa fie fericita si sa intre Daniel? De ce a fost votat Ricardo pentru Raluca, mai ieri plangea si se iubea cu Adrian, acum e libera si disponibila?

Marina a fost constanta in dragostea ei pentru Daniel, a trecut o luna de cand a plecat Daniel si ea sufera continuu, dar nimeni nu vede si nu aude, pentru ca nu atrage atentia si nu face circ?Exact astazi s-a gasit toata casa sa ii organizeze o surpriza in intentia de a o face : “fericita”, bagandui-l pe gat pe Alexandru, iar gestul cel mai urat posobil, cantandu-i melodia ei si a lui Daniel, inducand-o in eroare! De ce? Ca sa ii arunce praf in ochi, ca nu l-au votat niciunul pe Daniel, pentru ca efectiv le este tuturor frica de concurenta?Pacat…Meritau si ei o sansa sa fie fericiti!

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 60 din 26 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 60 difuzata astazi 26 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episod complet.

error: Content is protected !!